Vught 073 6577877 - St. Michielsgestel 073 8440009

Hulpmiddelen


De hulpmiddelen die ’t Beste Oor u biedt, zijn niet alleen bedoeld voor mensen die slecht horen of doof zijn. We hebben ook hulpmiddelen voor mensen die enkel wat extra gehoorondersteuning kunnen gebruiken.
 

Telefoons

telefoonsAls u iemand persoonlijk spreekt dan kunnen de gezichtsuitdrukking en gebaren het gesprek vergemakkelijken. Bij telefoongesprekken mist u die, waardoor het gesprek soms niet helemaal te volgen is. Onze telefoons helpen het geluid te versterken (en het fijne is: u kunt u uw eigen telefoon blijven houden).

 

Hoofdtelefoons

SenheisererAls u het geluid van uw tv of radio steeds harder moet zetten, om het te kunnen volgen, dan is een draadloze hoofdtelefoon wellicht iets voor u. U plaatst het zendertje in de hoofdtelefoonuitgang van uw tv of radio en de draadloze hoofdtelefoon ontvangt het geluid. 

Er is een uitvoering van Infra Rood of FM.

 

Ringleidingsystemen

ringleidingVeel openbare gebouwen en schouwburgen maken gebruik van een ringleiding. Maar ook voor thuis kan een ringleiding gemakkelijk zijn. Een ringleiding zendt een signaal uit naar uw hoortoestel. Hierdoor kunt u overal in huis draadloos naar uw tv of radio luisteren.

 

Wek- en waarschuwingssystemen

weksystemenGeluiden kunnen ons waarschuwen: u moet opstaan, de bel of telefoon gaat, of misschien gaat er een alarm af. Als u de geluiden niet goed hoort, dan kunnen die geluiden eenvoudig vervangen worden door lichtflitsen of trillingen. In ons assortiment hebben we onder andere wekkers voor thuis en op reis, deurbelzenders, alarmzenders, babyfoons, brandmelders en draagbare trilontvangers.

 

 

FM-Systemen

easylinkHeeft u problemen met het verstaan in lawaai, bijv. in een restaurant of op en feestje of met het bijwonen van een vergadering of het volgen ven een lezing, dan is een FM-systeem iets voor u.
De geluidskwaliteit is aanzienlijk beter en het is draadloos. Het systeem bestaat meestal uit een ontvanger in combinatie met een handmicrofoon die eventueel ook nog aan te sluiten is op uw TV of telefoon.

 

 Voor deze hulpmiddelen bestaat er een mogelijkheid dat u, onder bepaalde voorwaarden, aanspraak kan maken op een vergoeding. Tevens zijn er ook nog hulpmiddelen die u op de werkvloer kan gebruiken. Er zijn dan onder bepaalde voorwaarden mogelijkheden voor vergoeding.

 

Alle hulpmiddelen kunt u vinden in onze webshop.
Staat het hulpmiddel wat u zoekt hier niet bij: kom dan gerust naar onze winkel dan kijken kijken we hoe we u toch verder kunnen helpen .