Vught 073 6577877 - St. Michielsgestel 073 8440009

Persoonlijke aandacht bij aanmeten van uw hoorapparaat

't Beste Oor behoort tot de groep van zelfstandige audiciens waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Onze audiciens hebben een luisterend oor. Wij vinden voor u een passend hoorapparaat; niet wij maar u en uw gehoor staan centraal. Onze audiciens zijn gediplomeerd, volgen regelmatig bijscholingscursussen en zijn StAr-geregistreerd. Wij zijn aangesloten bij de stichting HoorProfs, die controleren of onze manier van werken aan de hoogste eisen voldoet. Wij kunnen elk hoorapparaat leveren.

 

’t Beste biedt ruime keuze hoorapparaat

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om uw hoorapparaat optimaal in te stellen op uw gehoorverlies. Zo gebruiken wij o.a. Visual Speech Mapping, waarbij uw gehoor en de werking van het hoorapparaat worden weergegeven in een duidelijke grafiek. Hiermee kunnen we uw hoorapparaat optimaal instellen.

Door onze manier van werken garanderen wij u een optimale hoorapparaat aanpassing en zorgen wij ervoor dat u een tevreden gebruiker wordt.

 

Een hoorapparaat voor elk budget

`t Beste Oor heeft contracten met alle zorgverzekeraars en helpt u om de vergoeding van uw hoorapparaat te krijgen waar u recht op heeft. In sommige gevallen kan uw hoorapparaat zelfs 100% vergoed worden. De keuze en daarmee de prijs van uw hoorapparaat wordt mede bepaald door uw zorgverzekeraar. De prijzen van een hoorapparaat binnen dit zorgsysteem variëren per zorgverzekeraar.

 

Sinds 1999 leveren wij uw hoorapparaat

Sinds 1999 in Vught, waar u terecht kunt voor elk type hoorapparaat, ook hebben wij elk merk hoorapparaat. Door de persoonlijke aandacht en vakmanschap heeft mond-op-mond-reclame voor een grote klantenkring gezorgd. In 2010 werd de vestiging in Sint-Michielsgestel geopend. Bij ons staat een tevreden hoorapparaat gebruiker voorop. Gebruikers die elders het hoorapparaat vandaan hebben, kunnen bij ons terecht om hun hoorapparaat te laten nakijken.
 

 

Bent u benieuwd of u nog wel voldoende hoort of is uw hoortoestel aan vervanging toe?
Wij geven u graag advies! Maak vrijblijvend een afspraak.