Vught 073 6577877 - St. Michielsgestel 073 8440009

Beltone Legend

29-11-2015

beltone first
 

 

Beltone Legend; de nieuwste én meest geavanceerde, volledige productlijn premium hoortoestellen. Kleine en discreet vormgegeven hoortoestellen die vrijwel onzichtbaar gedragen kunnen worden. De toestellen kunnen onopvallend bediend worden vanaf uw smartphone door middel van een gratis app. Naast bediening van het hoortoestel, personaliseert u uw hoortoestel met de app. Het geluid past u aan, aan wat u prettig vindt op dat moment. Superieure geluidskwaliteit in welke omgeving u ook bent. Of u nu bij uw kleinkinderen bent, op een feestje of een vergadering moet voorzitten; u verstaat uw gesprekspartners optimaal.

 

Audiologie

Beltone Legend is voorzien van de beste geluidskwaliteit en het vermogen om spraak in rumoer te versterken en aan te bieden op het gewenste niveau. De nieuwe feature Personal Sound ID zorgt ervoor dat u een natuurlijk geluid hoort en dat u weet waar geluiden vandaan komen. U bepaalt waarnaar u luistert en niet de hoortoestellen.

 

Design

Volledige in- en achter het oor modellen met een prettig draagcomfort, waaronder een nieuw RIE design. Een klein, discreet en krachtig RIE (Receiver-in-het-oor) toestel met 13-batterij. Dit zorgt voor een klein en onopvallend achter het oor te dragen toestel met een lange levensduur van de batterij.

 

Zowel de hoortoestellen als de geluidsslangetjes zijn voorzien van een nanotech coating. Een beschermende laag tegen vocht en vuil dat zorgt voor duurzaamheid tijdens activiteiten in alle weersomstandigheden.

 

Apps

Met de gratis Beltone Hearplus app kunt u uw hoortoestel met uw smartphone overal instellenzoals u wilt, zonder met uw handen naar uw oor te reiken én zonder dat iemand het ziet. Stel het gewenste volume in, wissel van programma’s en bepaal de verhouding tussen hoge- en lage tonen. U streamt al het geluid van de app die u gebruikt rechtstreeks naar uw oren, bijv. facetimen met uw kleinkinderen waarin u ze goed kunt verstaan én kunt zien, de stem van de routeplanner in de auto of het geluid van uw favoriete muziek of video’s.  

 

Naast de bediening van uw hoortoestel personaliseert u het hoortoestel met de app. U kunt zelf de focus op spraak instellen, lawaai onderdrukken of het niveau van windruis instellen, hierdoor wordt uw hoortoestel nog persoonlijker op uw gehoor afgestemd. Sla uw gewenste instellingen op op de locatie waar u bent en de volgende keer activeert u deze instellingen weer.

 

De Beltone HearPlus app is de eerste hoortoestelapp die bediening met de Apple Watch mogelijk maakt, het nieuwste succesproduct van Apple.

 

Connectiviteit

Stream onzichtbaar het stereogeluid van uw telefoon, audio en spraak direct in uw oren dankzij de draadloze 2.4 GHz verbinding. U heeft geen neklus of andere aparatuur nodig en kunt vrij bewegen. De Beltone Direct Line accessoires zijn eenvoudig in gebruik en bieden een uitkomst in de juist complexe situaties. U kunt ontspannen genieten van een betere spraakverstaanbaarheid.

 
Kom zelf ervaren en maak een afspraak via deze site of bel direct naar Vught 073 65 77 877 of Sint-Michielsgestel 073 84 40 009.